MUŞ / VARTO - Aşağı Sırasöğütler İlkokulu

Aşağı Sırasöğütler İlkokulu

Yeni Mahalle VARTO / MUŞ
Vizyon
Öğrenci yaşantılarını ön plana çıkararak geçmişten geleceğe bir köprü kurup diğer öğretim kurumları arasında öğrenen ve etkili bir okul olarak kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan, örnek niteliklere sahip ve dışa doğru açılan, takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve tüm paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan çağdaş demokratik örnek bir kurum olmak.
Misyon
Özümseyerek öğrenen, öğrendiği bilgiyi kullanan, kullandığı bilginin sonuçlarını değerlendiren, öz denetim ve öz yönetim becerisi gelişmiş, problemleri çözen ve pratik çözümler üreten, özgür düşünen, çağdaş, yenilikçi ve teknolojik gelişmelere ayak uyduran, kültürel, milli, ahlaki ve evrensel değerlere uygun hareket eden, sosyal sorumluluk ve bilimsel projelere katılmaya istekli, lider nitelikli bireyleri yetiştirmek misyonumuzdur.
Öğretim Şekli :Tam Gün
8.30-14.30